Снимци радијских и ТВ емисија

Верица Бараћ у емисији „Хоћу да знам”

12. децембар 2011. РТВ Б92 Емисија „Хоћу да знам” детаљније...

12. 06. 2012

Верица Бараћ у емисији „Откопчано”

02. октобар 2011. ТВ Авала Емисија „Откопчано” детаљније...

12. 06. 2012

Верица Бараћ у емисији „Кажипрст”

04. април 2010. РТВ Б92 Емисија „Кажипрст” детаљније...

12. 06. 2012

Верица Бараћ: Бекове неистине

22. новембар 2010. РТВ Б92 Емисија „Кажипрст” детаљније...

11. 06. 2012

Верица Бараћ: Пелцована против страха

21. октобар 2010. РТС 1 Емисија „Распакивање” детаљније...

08. 06. 2012